Als je op zoek bent naar hulp om binge drinken te stoppen in Rotterdam, ben je bij I-Reflection op de juiste plek. Ik help mensen bij het overwinnen van angsten, het stoppen van slechte gewoontes en het krijgen van een gelukkiger leven. Daarom kun je ook voor hulp bij het stoppen met binge drinken bij mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, terecht.

Hulp bij binge drinken stoppen in Rotterdam

Herken jij je in het patroon van binge drinken, wil je ermee stoppen en woon je in Rotterdam?

 

Als je op al deze vragen ‘ja’ beantwoordt, heet ik je van harte welkom in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam voor persoonlijke begeleiding bij het stoppen met binge drinken. Door middel van hypnose breng ik de onderliggende reden waarom jij alcohol denkt nodig te hebben in kaart. Verbetering kan immers pas beginnen als de oorzaak bekend is. Tijdens de hypnose wordt jouw onbewuste gevoel aangepakt, wat je helpt om in jouw bewustzijn de aandrang van drank te weerstaan. Als je er zelf volledig achterstaat dat je wilt stoppen met binge drinken en vertrouwen hebt in de aanpak van mijn praktijk in Rotterdam, is dit dé oplossing voor jou.

Maak direct een afspraak

Ik help jou vanuit mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, graag bij het stoppen met binge drinken. Heb je het idee dat dit patroon is ontstaan uit onzekerheid? Dan kan ik jou ook helpen om je onzekerheid te overwinnen. Zo zie je: hypnosetherapie kan voor vele toepassingen gebruikt worden die jou op weg helpen naar een gelukkiger leven. Wacht niet langer en zet direct een stap in de goede richting door het maken van een afspraak. Je bereikt mij door te bellen naar 06 48 00 94 12 of stuur een e-mail naar info@i-reflection.nl.

  • ✔ Hulp bij zeer veel klachten
  • ✔ Na eerste consult resultaat
  • ✔ Persoonlijk op jou afgestemd

Wilt u hulp bij met stoppen met binge drinken?