Ik help je graag om jouw afvaldoel te bereiken door middel van het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose, bij mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam. Bij I-Reflection, regio Rotterdam, maak ik gebruik van hypnose om jou beter in je vel te laten zitten, onder andere door het plaatsen van een virtuele maagband!

Een virtuele maagband laten plaatsen in Rotterdam

Een virtuele maagband van mijn praktijk in Rotterdam helpt jou met afvallen

 

Voor veel mensen is een maagband een bekende ingreep die mensen met overgewicht helpt bij het afvallen. Niet veel mensen hebben echter gehoord over een virtuele maagband, het minder risicovolle alternatief op de tastbare maagband, die ik onder hypnose plaats, in mijn praktijk in Rotterdam. De virtuele maagband die je laat plaatsen, bij mij in Rotterdam, helpt jou net als een tastbare maagband bij het behalen van jouw doel; afvallen!

Zet de eerste stap richting een gezonder leven

Ben jij vastberaden om af te vallen maar heb je nog een steuntje in de rug nodig? Dan is het laten plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose een manier waarop ik jou, in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam, kan helpen. Hypnose kan tevens voor vele andere toepassingen gebruikt worden. Indien je meer informatie wenst of direct een afspraak wilt maken voor een intakegesprek, neem je contact met mij op via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl. Tevens kun je het contactformulier invullen.

  • ✔ Hulp bij zeer veel klachten
  • ✔ Na eerste consult resultaat
  • ✔ Persoonlijk op jou afgestemd

Wilt u een virtuele maagband?

Hoe werkt een virtuele maagband?

Wanneer je bij mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, vlak bij Rotterdam, een virtuele maagband door middel van hypnotherapie laat plaatsen, werkt deze op je onderbewustzijn. Wanneer jouw virtuele maagband onder hypnose is geplaatst, zal je onderbewustzijn zich gaan gedragen alsof je daadwerkelijk een tastbare maagband hebt gekregen. Dit betekent dat je snel verzadigd raakt, daardoor heb je minder de behoefte om te eten en als resultaat dat je afvalt!